• Polski
  • English
    • Contrast
    • Font

Urząd Patentowy RP; otrzymanie i ogłoszenie patentu nr PL 241219 dnia 25.08.2022 r. na  wynalazek pt.: Urządzenie do wspomagania właściwości ruchowych osób z  dysfunkcją kończyn górnych, zwłaszcza z dysfunkcją możliwości chwytnych dłoni, na wniosek oznaczony numerem: P.435388.

Urząd Patentowy RP; otrzymanie i ogłoszenie patentu nr PL 241042 dnia 25.07.2022 r. na  wynalazek pt.: Spożywczy przetwór rybny korzystnie z  tołpygi wędzonej i  sposób wytwarzania spożywczego wyrobu rybnego, na  wniosek oznaczony numerem: P.433231.

Urząd Patentowy RP; otrzymanie i ogłoszenie patentu nr PL 240102 z dnia 24.02.2022 r.; 07.11.2022 r. patentu według wniosku nr  ewid. na  wynalazek pt.: Układ pomiarowy do wyznaczania współczynnika przewodności cieplnej na wniosek oznaczony numerem: P.425050.

Urząd Patentowy RP; otrzymanie i ogłoszenie patentu nr PL 241619 dnia 07.11.2022 r. na  wynalazek pt.: Toaleta jednorazowa, na wniosek oznaczony numerem: P.436297.

Urząd Patentowy RP; otrzymanie i ogłoszenie patentu nr PL 243430 dnia 25.08.2023 r. na wynalazek pt.: Sposób wytwarzania spożywczego wyrobu rybnego zawierającego mięso z jesiotra i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra na wniosek oznaczony numerem: P.434690.

Urząd Patentowy RP; otrzymanie i ogłoszenie patentu nr PL 244764 dnia 04.03.2024 r. na  wynalazek pt.: Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu  typu pesto czerwone pikantne i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto czerwone pikantne na wniosek oznaczony numerem: P.437383

Urząd Patentowy RP; otrzymanie i ogłoszenie patentu nr PL 244763 dnia 04.03.2024 r. na  wynalazek pt.: Sposób wytwarzania spożywczego przetworu rybnego zawierającego mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto zielone i spożywczy przetwór rybny zawierający mięso z jesiotra w postaci sosu typu pesto zielone na wniosek oznaczony numerem: P.437382